Ανακοινώνεται στους φοιτητές της εργαστηριακής ομάδας «Δευτέρα 14.00-16.00» του τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων κατεύθυνσης Ζωικής Παραγωγής, ότι το 1ο Τεστ του εργαστηριακού μέρους του μαθήματος Τεχνολογία Γάλακτος θα πραγματοποιηθεί στις 06. 05.2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 9.00 π. μ.
Εξεταστέα ύλη
1. Κανόνες ασφαλείας
2. Δειγματοληψία του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων
3. Προσδιορισμός του χλωρίου στο γάλα
4. Προσδιορισμός οξύτητας του γάλακτος
5. Προσδιορισμός οξύτητας τυριού
6. Προσδιορισμός PH γάλακτος
7. Έμμεσοι τρόποι προσδιορισμού οξύτητας γάλακτος
8. Προσδιορισμός ολικού αζώτου και πρωτεϊνών του γάλακτος
9. Προσδιορισμός των πρωτεϊνών του γάλακτος με τη μέθοδο της φορμαλδεΰδης
Ο καθηγητής
Ευστάθιος Ταμουτσίδης
Προσωπικό Γραμματείας:
Γραμματέας Τμήματος
Άννα Κωνσταντινίδου.
2385054610
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γραμματέας Σχολής:
Δημήτριος Λούγκας
2385054614
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθυνση: Τέρμα Κοντοπούλου, 53100 Φλώρινα
Βιβλιοθήκη
Περιβολάρη Μάγδα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μελίδου Πελαγία Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ.: 2385054667
Γραφείο πρακτικής άσκησης
Μελίδου Πελαγία 2385054667
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γραφείο πρακτικής άσκησης ΕΣΠΑ
Φώτης Στεφανής
τηλ: 2385054700
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.