• Αρχική

  Καλώς ήλθατε στο Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων της Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής στη Φλώρινα.

  DSC00555Το Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας δημιουργήθηκε το 2013 (σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα 90/2013 - ΦΕΚ 130/5-6-2013), από τη συγχώνευση των τμημάτων Φυτικής Παραγωγής, Ζωικής Παραγωγής και του τμήματος Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων σε ένα Τμήμα,  που λειτουργεί με τέσσερις κατευθύνσεις.

  α) Φυτικής Παραγωγής

  β) Ζωικής Παραγωγής

  γ) Αγροτικής Οικονομίας

  δ) Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων.

  Η διάρκεια σπουδών στο τμήμα είναι οκτώ εξάμηνα. Τα δύο πρώτα εξάμηνα είναι κοινά για όλους τους φοιτητές ενώ στο τρίτο εξάμηνο σπουδών οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μία από τις παραπάνω κατευθύνσεις.

  Το Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων λειτουργεί με γνώμονα  τις σύγχρονες ανάγκες όλων των εκφάνσεων της αγροτικής δραστηριότητας και παραγωγής τροφίμων στην Ελλάδα αλλά και τις απαιτήσεις της εγχώριας και ευρωπαϊκής αγοράς εργασίας για εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.

  Κύριος στόχος του Τμήματος και της Σχολής είναι η καλλιέργεια, η ανάπτυξη και η προώθηση του σύγχρονου τρόπου άσκησης και διαχείρισης της αγροτικής δραστηριότητας και παραγωγής τροφίμων, με την παραγωγή (μέσω της έρευνας) και διάδοση (μέσω της εκπαίδευσης) της απαραίτητης επιστημονικής γνώσης, τεχνογνωσίας και τεχνολογίας. 

  Διευθυντής Σχολής:             

                                                 Δρ. Ιωάννης Ξυνιάς

                                                 Καθηγητής

                                                 Τηλ.Διευθυντή: 23850 54612, 

                                                  FAX Διευθυντή: 2385046630,

                                                  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

   logo grad food 16 17 FINAL25.5zb

   

   

   

       

   

Γραμματέας Σχολής:

Δημήτριος Λούγκας

Προσωπικό Γραμματείας:

Άννα Κωνσταντινίδου, Ευγενία Χαλβατζή

Διεύθυνση: Τέρμα Κοντοπούλου, 53100 Φλώρινα

Τηλέφωνο: 23850 54610, 2385054620, 2385054622

FAX: 2385054621

e-mail: sec-steg@florina.teikoz.gr

 lougkas copyjenny copyanna

ΜΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
logo MPS FYTIKIS

 

 

 

 

 

 

 

logo ergastiriwn new